مشارکت در ساخت 1

مشارکت در ساخت

مشارکت در ساخت
آتیه فرزندان

آقای ح با در اختیار گذاشتن ملک مسکونی خویش قرارداد مشارکت در ساختی را با خانم غ در مشهد منعقد می نماید اما بعد از ۴ سال در حالی که ساختمان به مراحل نهایی رسیده است آقای ح فوت می نماید. وراث مرحوم بعد از مدتی واحدهای سهم الشرکه خویش را تحویل می گیرند اما متوجه نواقصی در ساختمان میگردند بعلاوه رسید پرداخت وجهی معادل سیصد میلیون تومان در مدارک مرحوم پیدا می نمایند که قرار بوده به شهرداری پرداخت گردد؛ بنابراین سعی در تماس با سازنده جهت پیگیری این دو موضوع و اسناد واحدهای سهم الشراکه می کنند که متاسفانه سازنده به تماسهای وراث پاسخ نمی دهد.
پس از آشنایی با وارث مرحوم و پیگیری امور مشخص میگردد که طبقه پنجم خلاف ساخته شده و حکم قلع آن نیز صادر شده و وجوهی که در رسید پرداخت قید شده نیز بعداز دو سال همچنان به شهرداری پرداخت نشده است.
بعد از قبول وکالت از سوی تمامی وراث و طرح دعاوی همچون خیانتدرامانت، الزام به انجام تعهد و مطالبه وجه التزام قراردادی در نهایت سازنده در مرحله اجرای احکام اقدام به رفع حکم قلع، جبران خسارات و جلب رضایت وراث مرحوم نمود.

توجه :
هدف این است که با استفاده از روایت هر پرونده چند نکته کاربردی مرتبط رو مطرح کنیم. با این پرونده در دو سال گذشته چهار مورد پرونده مشارکت درساخت داشتیم که هر چهار مورد مال باختگان افراد سالخورده ای بودند که تنها سرمایه زندگیشان یعنی منزل مسکونی را بخاطر آتیه فرزندان، جهت آپارتمان سازی در اختیار سازندگان قرار دادند که بعد از تخریب منزل، سازندگان شروع به خلف وعده نمودند و مالک زمین ها را بی سرپناه کرده بودند.

لذا توصیه می شود از ان جا که سن و سال این عزیزان مناسب ورود به چنین موضوعات سنگینی نیست بنابراین شخصا به این موضوعات ورود نکنندو نکته آخر حتما در محاسبه سود و زیان، هزینه های #خدمات_حقوقی و اخذ #وکیل را پیش بینی کنند نه تنها برای تنظیم یک قرارداد نیم بند، بلکه برای تنظیم قرارداد و پشتیبانی در طول مدت قرارداد مشارکت با وکلا با تجربه همکاری نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سلام برای مشاوره حقوقی در خدمت شما هستم.
Send via WhatsApp